Ти мене кохаєш? – зірка запитала
До зустрічі з тобою, кохання я не мала
Відповів їй місяць жорстко і серйозно:
Вибач та до тебе у душі морозно
Мій коханий любий покохай благаю
Прощавай! Нічого я не відчуваю
Як же я без тебе в цьому світі буду?
Ти літатимеш по небу і мене забудеш
Не забуду милий я тебе ніколи
Почуття до тебе вже живуть відколи
Ні бувай! Не хочу я з тобою бути!
Швидше намагайся ти мене забути
А можливо варто нам спробувати знов?
Ні у нас не вийде повернуть любов
Гірко, гірко, гірко зірка заридала
В нас не буде щастя, я це відчувала