давай розкажемо про нас
сьогодні кричати будемо світу
про нашу ненависть і печаль
про те чого так і не зуміли зрозуміти
давай сміятись усім в обличчя
ніхто не відчує наше кохання
і на останньому зітханні
земля піде з під наших ніг
давай зустрінемо весну
разом зустрінемо її
найбільше що зараз хочу
тебе, з тобою, коло тебе