Сьогодні зранку столи накривають
Та й на подвір'ї гостей зустрічають.
Грають музики весело в неділю,
Буде в нас нині гарне весілля.
Приспів:
Весілля – музики грають,
Весілля – гості гуляють.
Весілля буде до ранку,
Гей, наливай –
П'єм повну чарку!
Весілля піснями ллється,
Весілля танцями в'ється,
Весілля – гуля до рання,
Гей, наливай –
П'єм за кохання!
Батьки багато грошей доклали,
Щоби весілля діти святкували,
Щоби у гарну погожу днину
Гості вітали нову родину.
Приспів.
Вип'ємо чарку, вип'ємо другу,
Щоб нас минало лихо і недуга,
Щоб в молодяток водилися гроші
І підростали дітки хороші!
Приспів.