Коли любов прорізутся ззовні
Воно болить неначе звір
І серце рвется на шматки без крові
Коли проходиш близько ти
І т що ночі будеш мені снится
І в голову залазить вдень
А я на тебе так буду дивится
А ти до мене вже не підійдеш
І так проходять дні і ночі
І рік за роком швидко так пливе
І ось зустрілися ми знову
Звичайно ти вже не впізнав мене
Минело уже скільки років
А серце рвется на шматки
Коли проходиш близько ти...