В календарях фільтруються дні по роках і датах.
Годі у них шукати відбитки наших бесід.
Твій черговий здивується: "Дівчинко, ти - крилата?!"
А як же було безкрилому жити у Піднебесній?
А як же було без сорому тілом торкатись тіла?
А потім втішатись з Біблії: "Бог наказав - плодіться!"
Дарована мною зіронька в долоньці твоїй зітліла,
Із Мудрих ніхто не вигадав лишити в стіні ворітця.
І нарізно ми пізнаватимем смак екзотичних фруктів.
Лиш інколи щось штовхатиме в минуле, у вже забуте.
Не треба вертіти шиєю: вертатися - це не круто,
Хоча ні тоді, ні після крутим я не був, по суті.
А інколи життя підносить подарунки, які навіть не чекаєш, бо ти нічого для цього не зробив... Саме тоді починаєш вірити в долю. Так говорю, бо це було зі мною. Бажаю і вам отримати ці щасливі подарунки ...
Kohanova відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00