Хоч знову пересмажила волосся,
та це не є проблемою з проблем.
У нас з тобою знов щось не зрослося.
невже так мало в цьому світі тем?
В очах блистить сузір"я Оріон,
а ти насуп ще вище окуляри.
Затерті джинси, порваний котон.
Мені не дивно, що "такий" - без пари.
Та справа тут не в джинсах, не в котоні,
а у характері та іграх нервів,
бо ти сховав життя своє від волі
і цілий Всесвіт в банці з-під консервів.
Я тихо втрачу відчуття свободи,
бо вже, насправді, більше "ні", ніж "так".
І я піду, бо, бачу, ти непроти.
Можливо, Оріон в очах - то знак.