Нехай про мене злі плітки пускають,
мені вже давно всеодно.
Вони ж насправді не знають
хто швидше впаде на дно.
А може пробачать сьогодні,
що в мене слова не вода.
А може зустрінуть в безодні,
де доля живе молода.
Пусті мої вчинки,жалкую.
Насправді це моя вина.
Брехню на тобі надрукую
і вип'ю з долоні до дна.