Хочу цілувати тебе...
Цілувати твої губи...
Так сильно ніби цілюємось востнній раз.
Тримати тебе за руки і цілувати.
Прожити житя з тобою.
Прожити всі свої найкращі миті
Свого життя з тобою.
Відчути тепло твого тіла.
Обняти тебе сильно-сильно і не відпускати.
Бо ти моє щастя...
Ти частинка мене...