Хоча б у сні побачити тебе.
Хоча б у сні почути голос твій...
Немов крупою у віконце б'є
З самого ранку. Все іще дощить.
Як ти мені потрібна у цю мить!
Побачити... Побачитись з тобою...
Про що говорять люди за стіною?
Про що крім тебе можна говорить!..
2012