Знову ніч здіймає свої крила,
Без тебе моя душа безсила,
Отче мій,із темінню боротись,
Вберегтись від суму і скорботи,
Не прошу я злота й забаганок,
Лиш бережи в душі моїй світанок...
Приспів:
Я молю,щоб був ,завжди,зі мною,
Добрий отче,світлом освітивши,
Щоб душа сповнялась добротою,
Щоб життя моє,змінив ти,
З марноти земних доріг,
Щоб прийти до тебе зміг,
Ти зі мною в світі будь,
Батьку мій,ти-мій Господь!
Знову, в серці ,падають сніги,
Не знайду я у собі снаги,
Самотужки вберегтись від зла,
Самота ,байдужість, принесла,
Маю я потребу у тобі,
Тм- розрада у моїй журбі...
Приспів:
Я молю,щоб був ,завжди,зі мною,
Добрий отче,світлом освітивши,
Щоб душа сповнялась добротою,
Щоб життя моє,змінив ти,
З марноти земних доріг,
Щоб прийти до тебе зміг,
Ти зі мною в світі будь,
Батьку мій,ти-мій Господь!
ID:
371642
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 18.10.2012 12:33:09
© дата внесення змiн: 18.10.2012 12:33:09
автор: Межа реальності
Вкажіть причину вашої скарги
|