Стою на роздоріжжі, шукаю шлях.
Душа метається в полоні тіла.
Мій розум загубився десь в полях.
Любов й печаль в душі моїй засіла.
Любов, бо так ти захотіла.
Печаль, бо я так не бажав.
Мене, не зрозумівши, полетіла.
За тобою, на жаль, я не встигав.
Я мрію втратив, загубив надію.
Зійшов з дороги, пішов у небуття.
Тепер нічого вже не вдію.
І важко приховати почуття...