Чи підло бути добрим?
Чи добре бути злим?
Одвічнії питання
Задали молодим.
На що ті відповіли
(не гаючи свій час):
“Ви що, трохи дибіли?
Відчепіться від нас!”
Звичайно ж “відчепився”
від гордих молодих.
Сповна добра напився
й від злості лопнуть встиг.