Вже перекреслив титри де на троні
Я намагався бути королем.
Став блазнем. І тепер твої долоні
І посмішку і очі кожен день
Шукаю. В них знаходжу промінь:
Крихкий, тендітний, тільки мій.
Він гріє серце й розриває скроні
Та лікувати ти мене не смій.
Усе життя хворітиму. Наївно
Повірю у пророцтва диваків.
Життя - дорога і вона нерівна.
Я блазень твій, та я між королів.
PS: Чомусь мені не пишеться про осінь, коли в душі весна, коли життя вирує!!!
23.10.2012