Заплач, засмійся як в останній раз,
Пройдись по лезу гострого ножа...
Ти спробуй перегнати час,
І стань навік для всіх чужа...
Забудь любові терпкий аромат,
Немов від колекційного вина...
Осипався годинний циферблат,
Отак от. Був..І вже нема...
Лиш серце відміря секунди долі,
І б’є немов церковний дзвін...
Так хоче вирватись з неволі,
Душі моєї полум’яних стін...
Вже сніг засипав килим на порозі,
Прийди сьогодні як в останній раз...
Ми розминемося на півдорозі,
Без непотрібних і непевних фраз...♥