Поступом легким до тебе іду
В миті натхнення вірш цей пишу,
Ти так далеко, а я крадькома
В сенс твій ввірвуся кроками двома.
Перший - це сон,
Другий - пітьма.
Це як БУТТЯ, чи забуття ?!
Хочу, щоб ти відчув каяття...
І цінував те що дарить життя !!!
Я ж обіцяю тебе берегти
Ясний твій сон у таємній пітьмі.