Мої вірші, мої пісні
І дивні, і не голосні
Все про життя і про любов,
Пишу про все, що є довкола.
Осінні дні пливуть поволі,
Такі нудні, що будь здоров.
Якби не муза, вже й не знаю…
Буває в душу заповзе,
Як гадина, гірка печаль
І жалить серце і гризе
Так, що життя стає не жаль.
І думка душу холодить:
- Навіщо жити, нащо жить?
Та згодом посміхнеться доля,
Зігріє сонячним теплом
І знов надія тиха, квола
Розквітне ніжно під вікном.
І сумніви зникають вмить,
І серце радісно тремтить
Життя прекрасне і чудове,
Я хочу жити, буду жить!́