ТИ мене вбила коханням своїм
Ніби билися струни гітари
Намагався я стати твоїм
Але ми так близькими не стали
Знову вірші пишу пам"ятаю тебе
Я кохаю тебе і востаннє
Відійшлю тобі цей ще сирий папірець
Там пишу що близькими не стали
Знов заплакана осінь тихо сипле в кашне
Відчуваю цей смак сигарети
Ми з тобою сьогодні один на один
Я сьогодні відкрию секрети!