В твоїх очах потонуть хочу,
щоб заглянуть в озерну синь.
Яри і прірву перескочу,
щоби добратись, до глибин.
Ні не боюсь, я опинитись,
кохання ради серед зим.
В коханій лоєм розтопитись,
чи розчинитися, як дим.
Не хочу чуть, що кажуть люди,
З любовю поруч, я один.
Лихі розмови й пересуди,
далеко йдуть хай, на спочин.