Я - не папірчик, на якому
Ти замалюєш той квадрат.
Я - не папірчик, яким зможеш
Підтерти свій вонючий зад.
Я - не папірчик, на якому
Напишеш слово і зітреш,
Поставиш крапку або кому,
Чи знак питання покладеш.
Я - не папірчик, не листочок,
Що орігамі ним складеш,
А потім викинеш і стопчеш,
Або на клаптики порвеш.
Я - не папірчик! - пам’ятай це,
Що по-російськи: ”я не вру”.
Мене змінити не старайся,
Бо візьму в руки й подеру.
//5.05.07//