* * *
Примружив очі день
І огорнув серпанком втоми
Встидливу радість в погляді твоєму,
Й твої пестливі руки.
Ми ще в відгомоні пісень,
Ми наодинці, ми вже вдома –
Ми линем до свого Едему…
Ми в сяєві його і в звуках.
Жовтень 2005
* * *
Нас поєднали Бог і ватри жар,
Ти не сама уже і я не сам,
Моєму серцю ти від Неба дар –
Душі моїй – Божественний бальзам.
Купаюсь я в твоїх очах
Й тепло моє в тобі шаліє,
Ти мої крила, я твій птах –
Ми так високо, моя мріє!
Тут сонце, місяць, сяють зорі –
Вони співають нам у хорі,
Ми в місяці-човні до рання
Пливемо хвилями кохання.
30 жовтня 2005
* * *
Господи, бачиш, ми є щасливі,
Ми у вдячній молитві, в Твоїй світлозливі
І вдивляюсь я в очі, в жіночі, в чудові,
Що радістю повні в мовчазній розмові.
Ти в міцно-гарячих обіймах моїх,
Вірю, що наше кохання не гріх.
Мені – твоїх рук обвиття лебедине,
Тобі ж – я оправа, моя перлино!
14 листопада 2005
* * *
Я на тебе не сплів батоги заборон,
Покладаюсь на вірність, кохання, сумління,
Хай вигадки всі відійдуть в пантеон, –
Лиш разом посіємо добре насіння!
15 листопада 2005
* * *
Коли ти від мене далеко,
Лине до тебе зграя думок,
Сохне у горлі як в спеку,
Мрію про поцілунок-ковток.
Руки хочуть тебе в обійми,
Очі прагнуть дивитись в твої,
Чи скуштуємо ще кохання напій ми,
Чи співатимуть в серці ще солов’ї?
18 січня 2006
Метаморфози
Ми разом з тобою в цю мить –
Сповільнює час свій рух,
Єднанням він нашим снить,
Ось він зник чи то вщух,
Ось він душі нам переплів,
Пролітає серцями знову,
Ось ввійшов в лабіринт почуттів
І зводить над нами покрову.
22 січня 2006
* * *
В цей лютневий морозяний день
Я дарую Тобі троянду вогняну,
Й найніжніші слова із найкращих пісень,
І серце, що тобою зачаровано-п’яне!
6 лютого 2006
Оксанин день
*Переміщено із збірки "Легенди..." для зручності читачів.
"Семивірш" - тут за кількістю віршів.
ID:
379331
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 21.11.2012 18:40:25
© дата внесення змiн: 28.11.2015 00:24:19
автор: GreViZ
Вкажіть причину вашої скарги
|