Де б це спонсора знайти,
Щоб попасти в Раду?
Вмію гарно говорити,
Багато не вкраду!
Рідну мову добре знаю,
Вже й програму маю:
«Буде щастя та добробут,
Облаштую побут,
Всім зарплати підніму,
Доларів наобіцяю,
Ще й податки відміню,
Заживемо файно.»
Ну давайте, голосуйте!
Гірше вже не буде.
Стане краще жить мені -
Краще стане й людям.
Хай не всім,
Хай лиш колєгам,
Та кожному не вгодиш.
Є й відмовка гарна:
«Це не я такий - життя,
Нічого не поробиш».
Увійду в коаліцію,
Ухвалю кілька законів,
Прихоплю пару мільйонів,
І поїду в Грецію.
Звідти буду керувати,
Про покращення казати,
Хабарі в кишені брати,
Рідну землю продавати.
Ну давай, голосуйте!
Гірше вже не буде.
Стане краще жить мені –
Навіщо жити людям?