Чому була така дурна?
Чому ридала я ночами?
Чому позбавлена тепла?
Чому неможу жити далі?
Дурна була,бо так кохала.,
Ридала,бо незнала що роблю.
Позбавлена тепла,а знала,
Що більше я не полюблю.
Чому я тут живу?
На цьому світі?
Чому я бачу у ві сні тебе?
Бо знаю біль сам не мине.
Ти знаєш?Біль проходить вчасно,
І забуваю я оте.
Що десь писала я ночами,
І плакала я так в пусте.
А ти пробач,можливо написала щось не те,
Можливо і несхочеш це читати.
Але ти знай люблю лише тебе,
І не за хочу більше так страждати....