Ой летіли лелеки у вирій
Тай зронили пір’їну у двір мій
Та й зронили пір’їну білу-білу,
Полетіли з осені в чужину немилу,
А я те посланнячко збережу,
Як вертатимуть додому, за вітром пущу
Лети, лети, пір’ячко , біле-біле
Нехай знайде щастячко того хто уздріне.