Зібратися, знайти в думках своїх надію
Відчути те, що так давно таїлось у душі
Побачити нарешті свою найбільшу мрію
Прожити все життя немов в ліричному вірші
Так кожен хоче, але не кожен зможе
Знайти, побачити, зловити свою мить
Кохання досягти мети нам допоможе
І почуття ні що уже не зможе зупинить
Вони вирують в серці і душу так хвилюють
Завжди допомагають нам вибрать вірний шлях
Але невзгоди й перемоги знову в житті вирують
А ми йдучи все далі втрачаємо свій страх
І застережень вже не хочемо сприймати
На свій рахунок ми, беззастережно йдемо
Вперед до мрій своїх, бо хочемо впіймати
Чарівну мрійну мить в якій життя все проживемо
Омріяна, бажана, жадана мить надії
Лише вона дає нам сили далі жити
Кохати й буть коханими,- справджувати мрії
І лиш за неї ради прекрасне будемо творити
Якщо не в силах ти змиритись з свої болем
Зовсім уже не можеш знайти бажану мрію
І важко далі йти життя тернистим полем
Звернись в думках до мене і я знов нагадаю
Дам змогу знов відчути минуле де щасливі
В думках і почуттях, в коханні де літали
Творилась де надія і мрії були сильні
Де ми у двох в коханні своє життя творили
02.12.2012 (Яресько Я.М).