Куди не глянь - повсюди знижки,
Бо Новий рік уже наносі.
"Придбайте швидше одяг, книжки.
Найнижчі ціни в цьому році!"
На всіх вітринах магазинів
Лиш "Розпродажі", "Знижки", "Sale".
А ціни "падають" щомиті,
Здається - все дають задарма.
А люди вірять в пропаганду
(Коли ще буде ця нагода?),
Останні гроші з банки тягнуть,
Минають їх, неначе воду.
Згрібають все, що на полицях
Давно вже порохом просіло.
(Ну як не взяти, коли знижка
На п'ятдесят відсотків цілих?!).
І покупці, мов під гіпнозом,
Сумќи наповнюють товаром.
Та, якщо вдуматись серйозно -
То в них непотребу навалом.
Бо тільки в нас - на Україні -
Лиш в мишоловці сир безплатний -
Дають по знижках в магазині
Товар давно вже непридатний.
Або браковану покупку
Під Новий рік придбати можна...
Ви краще гроші ставте в купку,
Бо провокація ця ложна!
//13.12.12//
Молодець! Правду рубанула з плеча! А що правда то правда! БРАВО!
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. Просто не можу дивитися, як люди вистоюють у черзі ще з сьомої ранку, щоб встигнути придбати дешевшу річ, або б'ються за "пачку акційного чаю" (це я так - образно)