Закоханий в образ,
Не в тебе, в примару,
Серцем гуляє протяг.
Хочеться згинути враз,
Осідлати дику хмару,
Не відчувати шалений потяг.
Живу мрією, спогадом,
Фантазія диктує умови,
Хочу до тебе, але не з тобою.
Зводиш з розуму поглядом,
Посилюєш подих любові,
Змушуєш до нерівного бою.