Хурделиця кружляла в чистім полі
Все білим запорошила сніжком.
Танцюють вальс сніжинки неймовірні
Й мороз посипав паморозь кругом.
Куди не глянь і обрій білий
Пухнастим покривалом покрила все кругом!
І дужий морозко, скував усе повсюди,
Крокуючи з хурделицею в такт.
Тріщить, дзвенить і розсипається
Алмазними кристаликами льоду
І срібним пензликом уміло
Щось малював він на стіклі.
Хурделиця слідом все покривала,
Вальсуючи у сніговій імлі!
І новий рік стоіть уже впорозі
І б"є у дзвони аж 12 раз!!!!...