я так багато тобі мав би розказати
та вітер розбиває думки вщент.
і що тоді мені робити
чи втрачу в житті сенс...
то що робити, прошу,
коли багаття ми вже розпалили!
іскри досягнуть самих вершин
чи ти еси
чи я есть.
існуєм ми разом
чи варто знати всім
чи варто за руку тримати..
ми звикли до відзначати
своє- єси і єсть!
а хто кого знайшов
не має сенс.
чи хто кому наснивсь..
що маю тобі сказати-
- не має значення.
коли йдеш на побачення
що буде - за хмарами
бо в морі, як в пустелі
рівні будем
але чужі собі.
тож, скажімо ці слова прості-
- тебе кохатиму як в небі
так і на землі