Мені відьма розбила серце
Чорною магією полонила
Вона ще досі не знала
Що моє серце її любило
Закохався з першого погляду
Закохався немов хлопчисько
І не знаю що зараз робити
З тим скаженим своїм дівчиськом
Твої очі зеленого цвіту
А волосся таке руде
Може я у тобі загину
Закохався у тебе та й все
Бажаю я бути з тобою
Твоїм дивним віршем
Твоєю стіною.....
Мабуть самим найгіршим
Я бажаю лиш бути з тобою
Закохати своєю любовью
Ну і що (В неї хлопець є)
Це ніяк не обходить мене
Розумієш....що я кохаю
І ти знаєш що я десь поруч
Я без тебе життя не маю
Тільки ти подивись праворуч.......
Я одержим тобой любимая моя
Но ты ведь просто вновь со мной играешь в прятки
Я понял то что флирт-это игра
Позволь себе ты скрыться без оглядки
Ушла ты от меня оставив телефон
И пусть тебя ничто уж не тревожит
Когда-то так сказал один поэт
Любовь что есть она еще быть может
Только убийца знает ответ
Только убийца...да или нет
Я буду навеки с тобой
Или буду твоей душой
Буду любить так как никто
Буду просить или хочешь еще
Ты мне в ответ скажи больше всего
Я обожаю тебя это весь разговор
Трубку положит.....звонок телефона
Кто же звонил да конечно же он
Он ведь тебе или Богу подобен
Мальчик который в тебя влюблен