Талант він є,або його немає
Людей він обирає сам,і пише їхні імена.
Він на полицях не лежить,
Купити теж не можна
Талановитим треба в світ прийти,
Якщо він є,то у любі роки-
Розбудить і затормошить,
І світ про вас почує.
Якщо талант не вибрав вас
У відчай не впадайте,відвідуйте:
Кіно,музеї,виставки,театри
І на концерти ,теж ви двері відчиняйте
І цей недолік пропаде
Талант у інших є -вони вам допоможуть....