Ой матусю,нене,мамо
завжди діткам добре з Вами.
Ви співали колискову
пам'ятаєм кожне слово.
А про котика і мишку
ту цікаву дуже книжку,
нам не раз її читали
вечорами забавляли.
Щось тихенько промовляли,
у голівку цілували.
Білий ангел пролітав
і на сон благословляв.