Валюта - час.
Тепер я зрозумів це.
Якби не час, то світ б погас,
А так ще кожному є місце.
А час іде.
Буває, що немає в ньому змісту.
Час не спішить, -
Це ми женемо, час не має вмісту.
Ми мрієм зупинити час.
А що це означає?
Що це провал і все пішло не так,
Бо час вмісту не має.
Це філософія "чистої води".
Але ти сядь, подумай, не спіши.
Як мало знаємо про час! Що за одиниця?
Жахливо усвідомлювати: молоді роки пройшли
І їх не збережеш, нема. Хіба поставиш на полицю?
Час не спішить, спішить людина.
Спішить, не знаючи куди.
Змістом наповненою є хвилина,
Прожита нікуди не спішучи.
Або навпаки?
Як мало знаємо про час.
Що за одиниця?
Час не спішить, спішимо ми
І в цьому є якась різниця.
А він іде без нас,
А він іде без нас,
А він іде без нас...
...Та за часом біжимо ми.