Ми дзвінко розбиваємо кришталь мовчання
Топтати босими ногами - не болить
Зтираєш ніжним дотиком, сльозу останню
Солена зрадниця по щоках не збіжить
О так, ти ще знаєш скільки в моїм серці слів
Ніччю приспаних, та невимірно живих
Сонце сідає, милий, у тебе на плечі
Не вмію плакати, надіюсь не навчиш