Що буде з нами через десять років?
Кого любитимемо і з ким підем в кіно?
Не знаю, що чекати через кілька кроків,
Хоч маю я колоду карт Таро.
Живемо у сумнівний час, погодься.
Тепер усім до всього все одно.
І справа не у вибухах на сонці,
і навіть не в місцях, де живемо.
Не можна звинуватити тут владу.
І справа не в релігії, повір.
Ніщо не привертає вже увагу,
Втрачаємо ми серця зір.
Ніхто тобі не скаже, де проблема.
Живемо як в жахливому кіно.
Тому нічого й планувати нам не треба,
хтозна, коли закінчиться воно?..