Кажи завжди правду,в брехні запутаєшся.
Їж стільки,щоб жити,не живи для того,щоб їсти.
Не роби того,чого б не бажав собі.
Якщо ти невпевнений в тому,що хочеш
сказати зараз,зроби це зранку наступного дня.
Якщо у тебе б"ється кришталь-його забагато,
якщо міль їсть твої речі-вони зайві.
Добрі срави йдуть до 4 коліна
все лихе, що коїш до 7.
Алкоголь-збільшує бажання,зменшує
страждання в житті і життя відберає теж.
В що віреш те маєш,нам дано по вірі нашій.
Світ створений за принципом рівноваги природи,
все існує в парі:
бідність-богатсво
сльози-сміх
горе-радість
ніч-день.....Все створене має свого стража:
гадюка боїться сокола
жаба-чаплі
муха-павука
миша-кішки.....
тільки кінець в обличчі смерті не має свого подвоєння.
Мої думки нероздільні зі мною, вони це я,
мажорні чи мінорні,вільні,як простір.