Вино, мов кров, розлилось на тканині,
Плями солодкого вина як плями крові.
Так кожний вірш присвячений коханій
Лишає слід, зриває рану від любові.
Космічним вітром зароджене кохання,
Теплом зігріте, зіницями очей.
Вогонь нестримний здіймається із серця,
Гарячим і багряним кровотоком,
Біжить по артеріям любов,
Забравши спокій у ночей.
Для неї тишу подарую,
Спіймаю подорожі в снах.
Життя віддам заради неї,
Щоб лиш не було сліз в її очах.