Моя рибонько!Моя любко!
Подивись но мені у очі
Я сьогодні посеред ночі
Точно вкрасти тебе захочу!
Я явлюся тобі в сновидді,
Стану любим твоїм привиддям,
Стану принцом твоїм казковим,
Заспіваю тобі колискову
Я співатиму і співатиму,
Доки ,серденько,будеш спати ти
Й цілуватиму..цілуватиму
Дуже ніжно твою голівоньку
Це нічого,що важиш з центнер ти
Це нічого ,що маєш вусики
Я програв твоєму батькові грошики
Мабуть краще піду та втоплюся вже..