Сум влітку - виклик свят-природі...
Розбудять ранок співи птахів.Гордість,
Тепло і світло день візьмуть в полон.
Наповнюйся тим літнім дивом...й годі...
***
Засипав сніг, запоро́шив стежини.
Хто ж перший тут в"язку слідів своїх кине?
Чекання морозне рішуче зірве?
Скрип....Скрип...Казку дня починай вже, людино...