***
Зледеніла в чеканні душа,
Мов брунька весняна у лузі...
Дотик ніжний, весняний - й життя
В ній проснеться без всяких ілюзій...
***
Доторкнись до оргАну моєї душі -
Зазвучить враз симфонія Баха...
Зникнуть чорним воронням тривоги й жалі...
Чи то рай земля стане, чи плаха...
***
Як у веселці грають кольори,
Так у душі тремтять мінливі звуки:
Веселі й радісні, мов гомін дітвори,
Сумні і болісні, як сплав жаги і муки