Сніг за вікном падає долі.
Земля стає біла поволі.
Так і мені не уникнути долі.
Живу не з власної волі.
А що я бачу перед собою?
Ти ще незнаєш цього.
Але я буду з тобою.
І не змінити вже нічого.
Ти не можеш без нього.
Ти ще незнаєш нічого.
Зробиш крок до нього.
І не боїшся вже нічого.
Можливо це різні історії.
Я знайду одну а ти одного.
Ми пишемо власні історії.
Можливо знайдемо одне одного...
(27 лютого 2011)