Зійшлись навіщо дві дороги?
Навіщо повернувся світ?
Хто з нас збивається з дороги?
Потрібен мабуть аудит!
Удвох так гарно і так важко,
Від долі хочеться втекти,
А інколи буває страшно,
Та, як цей страх перемогти?
Втекти від долі - а від себе?
Від мрій своїх і почуттів,
Скільки зірок вже впало з неба?
Впіймати я свою хотів.
Горить душа тепер і тіло,
І начеб то вона в руках,
Тільки чомусь їй не хотілось,
Світити для обох, для нас.
... все, що має мо самі (без кохання) чомусь немає ніякого сенсу, а лиш з коханням воно набуває неабиякого змісту ... все таки життя без кохання здається мені пусте ... гарно і тужливо написали
Дядя Вова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00