Пісня: СІМ'Я В ЖИТТІ - ЦЕ ОСНОВНЕ!
Слова Алли Баранкевич
Сім'я в житті - це головне!
Все інше - діло набувне....
Я раді них завжди живу,
Дуже люблЮ свою сім'ю!
*****************************
Приспів:
Сім'я - це рай із квіточками.
І небо з хмарами й зірками,
Ласкаве сонечко привітне
І квітник, що пахне,... квітне.
****************************************
За те, що в нас міцна сім'я,
Радіють завжди діти й я.
Без неї людям важко жити,
Якщо нема кого любити.
Приспів:
Я всім бажаю сім'ї мати!
Рідних любити й обнімати!
Сім'я в житті - це основне!
Це найдорожче і святе!
Приспів:
Всі бережіть свою сім'ю!
Віддайте їй любов свою!
Всі в обіймах просинайтеся!
Ніжно цілуйтеся, кохайтеся!
Присаів:
Радійте, що в Вас діти є,
Всі бережіть щастя своє!
Бережіть всі сім'ї, ЛЮДИ!
Нехай повага у них буде!
Приспів:
Нехай всім щастить в житті,
Любіть, та посміхайтесь всі!
Любов всі сім'ї зберігає,
Завжди любов перемагає!!!
Приспів:
Я бережу сім'ю свою,
За рідних Господа молю!
Всіх ніжно дуже обніму,-.
Я ними дихаю й живу....
Приспів:
Батьки і діти - найрідніші,
Вони для мене наймиліші.
Рідні,- прийміть любов мою,
Я ВСІХ ЦІЛУЮ і ЛЮБЛЮ!!!
Приспів:
Чоловік мій, діти всі і Я,-
Це все моя рідна сім'я...
Я Богу завжди дякую за те!
СІМ'Я - ЦЕ У ЖИТТІ СВЯТЕ!
Припів:
Автор: Алла Баранкевич
( Моя сім"я - я ними дихаю й живу і дякую, БОГУ, за це!
Бажаю всім мати щасливі сім"ї і берегти їх!
Жінка - це берегиня сімейного вогнища!
Скільки часу, сили і здоров"я,... жінка буде мати, щоб його підтримувати, - до цього дня - це сімейне вогнище і горітиме! )