Летіли гуси в цій порі
Весну несли до мене
Я поспішала у весну,як в "Клуб поезій".
Розкішно тут мені,як у джек-поті
Турботи,що прийшли-поезія обдарувань-
Проходять із польотом!!!...
Дебют і критика,оцінка"5"і крила виростають,
У Відочки Вансель я про" Дощі "читаю,
Любов Ігнатова-якаж,ти молодчинка,
Кота невгледіла свого і вірш-присвята!
І Емма Листопадна завжди-частинка-альфа
Оціночку аж"5" шле із букетом шарфа!!!
Лидочка Науменко-"Хліб на столі",
Як гарно описала...І скільки праці
Скільки сил у нього вклали...
П"є каву Дід петро,
Жіночу вроду розглядає,
Крізь скло з дощем,що все змиває.
Дід Миколай прокинувся в півночі
Підглянув у нічний секрет
....Закриваються втомлені очки,
Місяць в небі махає веслом....
Євген Юхниця-є експронт!!!
Заряд на позитиві-думки горять,
Летять листівочки і побажання,
Хтось зрозумів,комусь читати вдруге,
Але процес пішов-мозги в напрузі!..
Комусь не спалось у ночі
Змальовув все зорі,хотів заглянути у глиб,
А там стоїть шлагбаум!..
Хоч зимно в цій порі,
Але весну ми просим,постій,
Ще кворум у горі,бо ти, тут просто,гостя.
З Мадриду сонечко до нас-
Ми щиро раді,Галину Коризму, вітаєм!!!
Пройшла година не одна,а ми ще в "Клубі",
І приєдналися вже ,чудові, нові творчі люди.
Не ображайтесь,Вас прошу,
Увага кожному із нас і Всім подяка!!!!
Пегаса Муза осідла і облітає
Вітром казки,натхнення творчості
Дарує з позаранку,щоб поліграмний ряд ряснів
Вже новими віршами!!!!
Боже! ВРАЖЕНА!!! Так приемно... Спасибi Вам! Можливо познайомимося ближче - як Вас звати?
Плискас Нина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Приємно,що сподобалось.Рада знайомству-Ніна(50),надіюсь зрозуміли.Зараз,якась творча пауза,я ще трошки малюю.Але дуже мало часу,працюю з10 до 8.Я дуже вдячна,що маю змогу спілкування тут.
Мені стало так тепло,тепло на душі від цього чарівного вірша.Прочитала і стала посміхатись.Так дивно в цьому житті-люди,які живуть поряд набагато менше знають про твоі вподобання на відміну від тих,хто далеко.Дякую за такий казковий подарунок.Обнімаю.
Плискас Нина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Приємно,що не образилась.Коли на роботі сказала,що зависаю до ночі у"клубі",що теж проблеми,але люди добрі,одна співробітниця зауважила"вбивця теж прикидається добрим",я ніколи над цим не замислювалась і в цьому відміність між нами людьми.
Тому ми тут,а іншим байдуже,вдячна за співрозуміння