Там за горою
Опусти свою зброю
Без болю, без бою
Лишишся собою
Лишиш собі волю
Війни вже достатньо на твою долю
Не тривож життя чужого
Не вбивай нікого
Щось же у душі звіриній
Зосталося людського
Не хочеться їй гріха гіркого
Опустиш, вона не пізнає світу лихого