Red autumn - golden leaves,
My old friend, dying beauty.
You burned all my believes
When being on duty.
Cold tears from gloomy skies
Like mine are salt and bitter,
Running from green-grey eyes,
Welcoming winter.
Hey! I enjoy your way!
Do kill my dreary leisure,
Let's have a snowy day
For a new page pleasure.