1. Заметіль зимой гуляє,
Ой люто,люто, люто,
На такий мотив куплети,
Не співав вам ще ніхто...
Ой сніг сніжок,
Біла завірюха,
Щас вам пісню проспіваю,
Піднімайте вуха...
2. Сподівались віпочити,
В колі гарно танцювать,
А до танцю коли вийшли,
Хокеїсти лиш стоять...
Ой сніг сніжок,
Білою хурделиця,
Кожен хоче танцювати,
Аж за серце держиться...
3. Тетя клава приїжала,
Щоб фігурку поправлять,
А поправила фігуру,
Стала в двері не влізать...
Ой сніг сніжок,
Хоч маночка й прісна,
Як в столові все поїсти,
То і юбка трісне...
4. Дід борис на танцях пляше,
Бравій в старість ухажор,
Молодицю в круг запросить,
Ох, і гарний він танцор...
Ой сніг сніжок,
Біла завірюха,
А до діла як дійшло,
То стоять лиш вуха...
5. Гарно Коля наш співає,
Має гарний баритон,
Як зустріне, обіймає,
Певно має зайвий клон...
Ой сніг сніжок,
Пісенька лунає,
Б`ється серце в Ніколаші,
Всіх бабульок має...
Пісня зложена за прототипом Російскої пісні "Ой снег,снежок"
ID:
398710
Рубрика: Інше
дата надходження: 06.02.2013 15:02:29
© дата внесення змiн: 06.02.2013 15:02:29
автор: КВМ
Вкажіть причину вашої скарги
|