І знову пишу рядки
Про кохання щире й не дуже...
Для когось почуття це важлмве,
А для когось і зовсім байдуже..
Я не знаю про що ще писати,
Так багато сказано мною,
Але безліч ще треба сказати!
А зараз про нас з тобою...
Ти казав, що кохаєш,
Я не довіряла..
І ти зараз не знаєш,
Що і я покохала..
Ти мене ігноруєш,
Я страждаю тихенько...
Я тобі подарую
Ключ до свого серденька...
Лиш залишся зі мною,
Я тебе дуже прошу.
Я буду кохати,
Ти мій милий, хороший!
Але скільки б не було
Цих щирих рядків..
Моє серце-твоє,
Ти на слово повір!