Моя свобода лиш обман
Гіркий й солодкий цей роман,
Моя свобода-це натхнення
Й поцілунки з присмаком варення,
Моя свобода-це лиш біль
Та посміхатись без тебе лінь,
Моя свобода- самота
Але й вона уже не та,
Моя свобода лише спогад
Про те що ти давно був поряд.