Відзвонись.
Все буцімто
в порядку.
День не гірший;
(Вже мене не клич.)
Сон не кріпший,
ніж вчорашня ніч.
Ти спокійна і живеш
в достатку.
Відстань нас окутала
в тенета
Чвар постійних,
спорів, негативу.
Все, що ти мені
Заборонила
Я робитиму навмисно,
вперто.
Повернусь
до тої огорожі,
Куди завше,
попри сильний дощ,
Я вдягав на плечі
макінтош,
На твій лист чекав
від листоноші.
Нас з тобою
колисало безліч
Гарних і не дуже
почуттів.
Адже чвари,
спір і негатив –
Нашого життя
єдині пензлі.
Знаю,
що повернешся колись.
Зупинись.
Немає в тім потреби,
Думаєш, чекатиму
на тебе?
Думаєш, що так?
То відзвонись!..
2013