Чомусь не спиться у ночі
Сім"ї у теплій хаті.
Дружину чоловік пита:
"Чому в піжамі ,ти лягаєш спати?...
-А що не так,чи колір ріже очі?
Рожевий і вся в лосі!
А одягнула я тому,
щоб в молодість пірнув хоч трохи."
На груди глянув з коса,
Загадка все-таки ще є
і запал зір у ночі.
Встав чоловік і закурив ,
попив ще трохи кави
У ложе знов пірнув,
як кіт під одіяло.
Крутивсь, не спав,
з розмови не виходив
"Щось всі ізвилини мої
так не дають спокою,
Зі мною ,люба,щось не так
Хвороба в мене загадкова....
Та прикрість ось яка
Це ,ти в усьому вина?!...
Чому ж бо ні?!
Варила,прала,затишок тримала,
Дітей до школи проводжала...
А ти-робота,шинки,кав"ярні,бари
Рибалка,ресторани і футбол
Пив і молодиць щіпав,як курок,
Не оминав путанок пишногрудих
Мене в житті не помічав
Хоча я була поряд...
А я цвіла,як ружі квіт
Не нюхав аромат звабливий,
Не пив нектар із ружі ти
Кричав кому ти нужна?!..."
Тож не шукай причин,
Порийся у собі із честю!...
І перси в мене все ще ті,
І жінка,я миленька
І борщ,ще мій смачний
Варенички в сметані
Як хочеш,їсти до схочу
наворожи на ложку зламну...
Як в подарунок принесеш,
Ти пінюар шовковий,візьму,
Як борг, за всі бесонні ночі!!!!